Tallenna suosikkeihin Tallenna suosikkeihin       Print Tulosta tämä sivu       Sitemap

people Pika-vippi

Edullisia Pikavippeja
Rahanlainaus
   - Lainaa 100
   - Lainaa 200
   - Lainaa 300
   - Lainaa 400
   - Lainaa 500

   - Heti Lainaa
   - Kulutusluotto
   - Laina nopeasti
   - Lainaa luottotiedottomalle
   - Perintätoimisto
   - Tekstiviestilaina
   - Teksti vippi
   - Vippi
   - Yksityislaina
   - Lainan hakeminen
   - Rahanlainaus Internetissä
   - Vakuudeton laina
Pikavippi
   - Tietoa pikavipeista
   - Pikavippi mediassa
   - Pikavippi Sanalista
Yritys
   - Ainalaina
   - Laatulaina
   - Easy Credit
   - Etua
   - Ege
   - Fastloan
   - Kuningasvippi
   - Lainahana
   - Monetti
   - Novavippi
   - OK Money
   - Pikavippi
   - Reissuluotto
   - Risicum
   - Tekstivippi
   - Vippi24
   - ÖÖ-Laina
   - Freedom rahoitus
   - Perhelaina
   - Sopulaina
   - Vippi
   - Lainavara
   - Televippi
   - Vippisaitti
   - Get capital
Muuta
   - Ulosottovirasto
   - Panttilainaamo
   - llmainen Pikavippi
   - Pikavippi vertailu
   - Satasenlaina
   - Saasta Rahaa
   - Tekstarilaina
   - Helposti rahaa
   - Kaikki pikavipit
   - Pikavippi 100
   - Pikavippi 200
   - Rahapula

Yksityislaina

Pikavippejä myöntävät yritykset tarjoavat harvoin yksityislainoja, eli suurempia lainoja. Yksityislaina on vakuudeton laina kuten myös pikavipit, pienlainat ja pikalainat. Yksityislainan hakijan tulee kuitenkin useimmiten täyttää muita lainanantajan asettamia ehtoja kuten esimerkiksi tietyn suuruiset kuukausitulot.

Lainanataja

Lainanantaja
Lainasumma

Lainasumma
Laina-aika

Laina-aika
Kurssi

Kurssi
Etua 1 000 - 20 000 € 1 - 12 vuosi 6 %
Freedom Finance 500 - 20 000 € 1 - 12 vuosi 6 %
Risicum 1 000 - 4 000 € 1 - 4 vuosi 3.45 %
Vippi 500 - 1 000 € - -

Laina määritellään oikeudeksi jonkin tietyn ajan käyttää jotakin toiselle kuuluvaa, ilman että lainan kohteen omistusoikeus muuttuu. Laina tulee laina-ajan päätyttyä maksaa kokonaisuudessaan, yleensä myös korkoineen takaisin alkuperäiselle omistajalleen. Kyseen ollessa rahan lainaamisesta on kyse yleensä nimenomaan korosta, jonka lainanottaja maksaa lainanantajalle korkoa laina-ajalta.

Yleensä lainanottajan tulee maksaa lainattu summa takaisin jonkin tietyn, ennalta sovitun ajan kuluessa. Laina-aika voi olla 30 päivää tai 30 vuotta, riippuen täysin siitä minkälaisen sopimuksen lainan osapuolet ovat keskenään tehneet. Pikavippien, pikalainojen, pienlainojen sekä muiden vastaavien lainojen laina-aika on yleensä muihin lainoihin, kuten asunto- auto- tai venelainoihin verrattuna. Yksityislainojen laina-aika on yleensä muutamia vuosia, riippuen kuitenkin paljolti lainasumman suuruudesta.

Ennen lainanmyöntämistä on yksityislainoja tarjoavilla yrityksillä tapana tarkastaa lainanhakijan luottotiedot. Mikäli lainanhakijalla on luottotiedoissa merkintä, ei yksityislainaa yleensä hakijalle myönnetä. Yksityislaina ei yleensä myöskään myönnetä jos lainanhakijan kuukausitulot eivät ole riittävän suuret tai jos lainanhakijalla on jo ennestään useita lainoja. Mikäli lainanhakijalla on antaa vakuudeksi esimerkiksi maata tai talo, tai maksukykyinen takaaja, saattaa yksityislainansaanti kuitenkin maksuhäiriömerkinnästä huolimatta onnistua.

Yksityislainat ovat lainoja suuruusluokassa 5000–20000 euroa. Yksityislainoja otetaan monista eri syistä. Tällaisia syitä saattavat olla esimerkiksi auton osto, keittiön remontointi tai muuten vain taloudellisen tilanteen tilapäinen kohentaminen. Lainoja on tänä päivänä jokaisen eri tarpeisiin, aina lähtien 20 euron pikavipistä 20000 euron yksityislainaan.

Kun rahanlainaaminen tulee ajankohtaiseksi, on sinulla mistä valita. Lainoja myöntävät niin pankit, luottoyhtiöt, pikavippiyritykset kuin panttilainaamotkin. Jokaisessa kategoriassa on luonnollisesti useita saman alan yrityksiä joiden lainoja sinun kannattaa tarkkaan vertailla ennen lainan ottamista.

Lainoista lainanottajalle koituvien kustannusten suuruus riippuu suurimmaksi osaksi kahdesta eri tekijästä. Toinen on lainan suuruus ja toinen on mistä lainan ottaa. Lainojen korot vaihtelevat suuresti yrityksestä toiseen ja hyvä pohjatyö ennen lainan ottamista onkin todella tärkeää mahdollisimman pienten kustannusten takaamiseksi. Pikavipeistä veloitetaan yleensä suurempi kertakustannus, kun taas yksityislainoista ja muista suuremmista lainoista maksetaan yleensä kerran kuukaudessa ennalta sovitun suuruista korkoa.Related links

- Pika-vippi
- Lainaa 300
- Yksityislaina
- Ainalaina
- Etua
Lainanantaja

Lainanantaja
Lainasumma

Lainasumma
Ainalaina 100 - 1000 €
Ferratum 50 - 2000 €
Get Capital 300 - 1000 €
Suositellaan lainat

Pikavippi
- Ainalaina
- Ferratum
- Get Capital
- Nopsalaina
- Reissuluotto
- Ostosraha